اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

افزایش کسری بودجه آمریکا با کمک به اوکراین

خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که کسری بودجه این کشور در سال جاری به دلیل کمک به اوکراین دو برابر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش جدید وزارت خزانه داری آمریکا نشان می‌دهد که کسری بودجه فدرال واشنگتن در آخر سال مالیِ جاری دو برابر شد، زیرا دولت «جو بایدن» علیرغم کاهش درآمد مالیاتی، به افزایش هزینه‌ها ادامه داده است.

 

وزارت خزانه‌داری روز جمعه اعلام کرد که هزینه‌های دولت بیش از دریافت‌های مالیاتی در سال مالی ۲۰۲۳ به ۱.۷ تریلیون دلار رسید، در حالی که در ۱۲ ماه گذشته ۱.۳۷ تریلیون دلار بود. البته در سال ۲۰۲۲ که دولت بایدن در تلاش برای لغو بدهی‌های وام‌های دانشجویی بود، این رقم بسیار بالاتر بود.

 

با احتساب هزینه‌های فرضی و سود حاصل از برنامه وام، کسری بودجه در سال مالی ۲۰۲۳ از کمتر از یک تریلیون دلار در سال گذشته به حدود ۲ تریلیون دلار افزایش یافت. بدهی دولت آمریکا امسال به ۳۳.۶ تریلیون دلار رسیده است که از زمان روی کار آمدن بایدن در ژانویه ۲۰۲۱ نزدیک به ۶ تریلیون دلار افزایش یافته است.

 

«مایا مک گینیاس» رئیس کمیته بودجه فدرال، گفت: «ما ملتی معتاد به بدهی هستیم. با رشد اقتصادی و رسیدن بیکاری به پایین‌ترین سطح تاریخی، اکنون باید کسری بودجه خود را کاهش دهیم. در عوض، ما اکنون با چشم‌انداز پرداخت بیشتر برای تأمین مالی بدهی‌هایی که قبلاً متحمل شده بودیم، روبه‌رو هستیم، چه رسد به تریلیون‌ها دلاری که پیش‌بینی می‌شود در دهه آینده وام بگیریم.»

 

قانونگذاران آمریکایی قبلاً کمک ۱۱۳ میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کردند، اما جمهوری خواهان مجلس نمایندگان به طور فزاینده‌ای از طولانی شدن درگیری کناره‌گیری می‌کنند. برخی از جمهویخواهان می‌گویند اوایل این ماه «کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، پس از آنکه به بایدن قول لایحه کمک به اوکراین را داد، از این سمت خود برکنار شد و این اولین کنار گذاشته شدن در تاریخ کنگره آمریکا بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار